Hello,
nice to meet you

SPOC recruitment verbindt jonge knappe koppen én ervaren specialisten met boeiende bedrijven en projecten. Dit doen we binnen de sectoren Technology, Office, Logistics en IT.  […]


Meer over ons

Ik zoek werk


Ik zoek werknemers

Top jobs

Werkvoorbereider Mechanical

Klant: Eindklant binnen de petrochemie. Je hebt ervaring met het opstellen van werkpakketten in een Maintenance omgeving en bent bekend met equipment in de procesindustrie.

Werkvoorbereider E&I

Klant: Eindklant Antwerpen. Verantwoordelijk voor de voorbereiding van onderhoud, revisie en inspectiewerkzaamheden op gebied van E&I.

Calculator HVAC

Klant: Grote multidisciplinaire installateur. Verantwoordelijk voor technische en kostprijs berekeningen betreffende HVAC oplossingen.

M&R Technieker

Klant: Petrochemisch productiebedrijf. Verantwoordelijk voor het installeren, inbedrijfstellen, testen en troubleshooten van installaties.

Referenties


Didier Bunneghem

Het was een groot plezier om deze twee professionals te werken. Alles wat ze omschreven over de job inhoud klopte ook. De begeleiding tijdens en na de selectieprocedure was super. Vooral het feit dat ze de gave hebben om te luisteren vind ik héél belangrijk. Dankzij hen, heb ik een fantastisch job gevonden. Ik wens hen dan ook veel succes in de toekomst.


Kurt Belmans

It’s not often that you meet a recruiter who listens – instead of speaks. Who plans with you – instead of sells. SPOC is that and more. Fast, helpful, honest, different from the rest. Well and truly. A pleasure to work with.


Marlies Cocquyt

Dankzij SPOC recruitment heb ik een topjob gevonden! Davey probeert je als persoon goed in te schatten, waardoor hij je ook een job kan aanbieden in een omgeving die volledig bij je past. Bedankt!


Theo Aerts

Davey is always committed to client satisfaction and relationship development.


Roel Thielens

Dankzij Davey en SPOC recruitment hebben we ons team op zeer korte termijn (en met de juiste mensen) kunnen uitbreiden. Bedankt!


Lina Janssen

Dankzij SPOC recruitment ben ik nu aan de slag in een functie die me helemaal ligt.

WebDesign by Shake-it.tv